Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3905
3

Бронза у Тернополі!

Володарем бронзових медалей ЧУ з волейболу серед жінок стала тернопільська «Галичанка»

Бронза у Тернополі!

Володарем бронзових медалей чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд стала тернопільська «Галичанка».

«Галичанка» – «Златогор» - 3:0 (25:23,25:15,25:17) та 3:1(29:31,25:19,25:14,25:19)
Рахунок в серії 3:0

Друга гра команд проходила по сценарію першої гри, знову ж таки невпевнена гра гостей в прийомі та на блоці привела до закономірної поразки. У цій грі тренер «Галичанки» Андрій Романович дав пограти усім волейболісткам заявленим на гру, що ще раз свідчить про те, що боротьби в цій грі не було. По цій грі варто відмітити лише перший вихід на майданчик у складі «Галичанки» сімнадцятирічної Ольги Шевцової, якій цей вихід приніс звання майстра спорту.
   
У третій ігровий день глядачів у залі практично не було, все ж таки 12-та година дня. А ті глядачі, що все ж змогли прийти підтримати свою команду, обговорювали уже майбутнє нагородження команди бронзовими медалями.
  
Вже з самого початку гри волейболістки «Златогора» показали, що програвати і третій раз «всуху» вони не збираються, і в напруженій боротьбі все ж вирвали перемогу в першій партії з рахунком 29:31.
   
Мабуть, на цьому вони рішили і зупинитись. І як підсумок, були «розчавлені» потужною грою «Галичанки», яка ну ніяк не хотіла відкладати завоювання бронзи на наступний день: 25:19,25:14,25:19.

Далі було нагородження. На адресу «Галичанки» було сказано багато хороших слів (приєднуюсь), як від керівництва команди так і від представників влади, яких в залі було, як ніколи багато. Вони б краще посприяли будівництву нового спортзалу, який Тернополю вкрай необхідний (у місті 2 волейбольні, гандбольна та баскетбольна професійні команди). 


Підсумовуючи цей сезон для «Галичанки» варто сказати, що команда, якій перед стартом чемпіонату відводили місце не вище п’ятого, зробила справжній спортивний подвиг, завоювавши третє місце. Гадаю, варто відзначити тих людей, які його творили. Це головний тренер Андрій Романович, тренер Іван Вовчанський, тренер Віктор Туркула, масажист Дмитро Тригуб, гравці: Олена Туркула (капітан команди), Анна Зварич, Наталія Чернецька, Надія Косило, Юлія Лонюк, Ольга Шевцова, Марія Пацюркевич, Людмила Борознова, Галина Щур, Тетяна Мандражєєва, Катерина Шкурлатовська, Тятяна Танащук. Ну і звісно, треба відмітити тих, без кого клуб не існував би - це президент клубу Сергій Юрій та директор клубу Ігор Дутка.

Олександр ПАЛІЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист
Футбол | 28 марта 2024, 09:16 7
Хьюстон Динамо предложил $3 млн за форварда Шахтера – журналист

Кевином Келси всерьез интересуются за океаном

В финале Лиги чемпионов встретятся Ястшембски Вегель и Трентино
Волейбол | 22 марта 2024, 11:17 0
В финале Лиги чемпионов встретятся Ястшембски Вегель и Трентино

Обе команды играли в решающих матах трех предыдущих сезонов, но проиграли польской «Заксе»

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlexSan
Хмммм, все загадками і загадками говорите, пишіть в приват, поспілкуємось
AlexSan
А шо в них таке сталось?
AlexSan
Гость | 2008-04-30 08:58:25
Да ладно вам, постійно гнати на Дутку,я не кажу що він ідеально чесна людина, але він ЩОСЬ РОБИТЬ для розвитку волейболу. а таких людей не надто вже і багато в Україні і якби не він то не факт що Галичанка існувала б....